Over mij

Mijn foto
Taarten en cupcakejes bakken is de leukste hobby die er is! Op deze blog kun je mijn creaties bewonderen..... Heb je vragen of opmerkingen kun je mailen: negentienzeventig@gmail.com. Reacties en opmerkingen zijn altijd welkom!

26-07-2010

             

De kippentaart voor mijn nichtje Gwen. Ze wordt vandaag 8 jaar, dus: 1 kip met 8 eieren en 8 kuikens, waarvan 1 het Gwenkuiken (met paardenstaart!)
De taart is gevuld met aardbeienmouse en aardbeien.
De taart was het idee van mijn andere nichtje Dominique die heeft geholpen met het maken van de taart.
De fondant zit niet zo strak om de taart heen, gelukkig had Dominique een heleboel bloemetjes gemaakt waarmee we de bubbels een beetje konden verstoppen!

16-07-2010


Cars.

Met dank aan een vriendin met 2 zoontjes, die de malletjes hadden voor de autootjes.
Anders is het een heel karwei om ze zo te krijgen. Ik was begonnen met een puzzelplaatje, maar dit vond ik toch ook wel erg leuk.
Mijn eigen visitekaartje!

Ontworpen door:

        

10-07-2010

Met 8 giechelende meiden het kinderfeestje van mijn nichtje vieren. Ze werd 11 jaar en wilde heel graag taartjes maken. Dus....zo gezegd, zo gedaan. De Taarttante zorgde voor de voorbereidingen en de meisjes konden aan de slag. Het resultaat mag er weer zijn! Het was (zoals eerder gezegd) lekker warm weertje. De meiden deden erg hun best om de kleurtjes te mengen en te kneden. De fondant was daardoor bijna vloeibaar! Maar....het doorzettingsvemogen was groot, dus het lukte allemaal vrij aardig.


09-07-2010



Een gezellig taartje:


En een taart voor Abraham.....

Met deze warmte is het uitrollen van de fondant bijna niet te doen.
Alles plakt, maar gelukkig is het toch wel goed gelukt.

01-07-2010

Een afzwemtaartje voor mijn neefje!



                                                                  







Ik heb een verse aardbeienmousse gemaakt. Je komt er dan ook weer achter dat je sommige dingen beter een dag van tevoren kunt klaarmaken, anders is de vulling te vloeibaar. Het is helemaal goed gekomen gelukkig.
Zelfs de decoratie moest er aan geloven!